LETOP: Onze website wordt niet meer geupdate, wegens de komst van de V4

Laaste nieuws

V4 Status


Website: 30%
Layout: 90%
Leden systeem: 12%
Website systeem: 10%

Elke maandag rond 21:00 wordt de voortgang bijgewerkt!
Bijgewerkt: 4 keer

Licentie's


Licentie nummer: SW21n.0002626

Welkom op MuxlyRadio!

Telefoon versie is in BETA!


Het ontstaan van MuxlyRadio

MuxlyRadio begon in 2020 onder de naam MuxlyRadio. De officiele opening werd verricht door Kevin met het aller eerste online uurtje op MuxlyRadio. Op 21 september 2020 was er eindelijk signaal, de testuitzendingen konden beginnen en de eerste uitdaging was het verzorgen van de live registratie. Hier door gingen wij alles testen en er zo voor zorgen dat er geen fouten tijdens de live-uren mis kon gaan. De testuitzendingen liepen voorspoedig, waardoor op 30 september 2020 om 20:00 officieel met de eerste live uitzendingen kon worden gestart

Missie en visie

MuxlyRadio is er om te informeren, inspireren en verbinden. Als online internet radio willen wij de luisteraars van Nederland en zijn samenleving versterken. Het DNA van MuxlyRadio, dat zit in ons allemaal. In de vrijwilligers en alle andere mensen die MuxlyRadio een warm hart toedragen. Wij zorgen ervoor dat vele luisteraars kunnen genieten. Wij informeren onze luisteraars over het actuele nieuws sport en maatschappelijke zorg en welzijn. Draait de AUTO-DJ en wil jij als luisteraar als nog graag een nummer aanvragen? Dan kan natuurlijk ook via onze pagina request indienen.

Jouw steentje bijdragen?

Lijkt het je leuk om in welke vorm dan ook MuxlyRadio te steunen, laat het ons weten. Iedereen die enthousiast is en als vrijwilliger zijn steentje bij wil dragen is van harte welkom. Bekijk hiervoor onze vacatures.

Contacteer MuxlyRadio

Voor vragen en/of opmerkingen kan je mailen naar [email protected].

PASSIE, PLEZIER EN PROFESSIONALITEIT.