LETOP: Onze website wordt niet meer geupdate, wegens de komst van de V4

Voor ouders/voogd

Wij stellen ons graag voor aan jou ouders/voogd of verzorgers


Indien je ouders of voogd vragen hebben over wat MuxlyRadio is of zich eventueel afvragen wat de bedoeling is van dit project kan je ze onderstaande pagina laten lezen. Op deze manier proberen wij een zo transparant en veilig mogelijke omgeving voor jou te realiseren.



Geachte ouders/verzorgers en of voogd,

MuxlyRadio is een online radio station dat 24 uur en 7 dagen in de week muziek uitzend. Wij zien er op toe dat onze radio verantwoord is. Onze deejays krijgen gedragsregels voorgelegd waaraan ze zich dienen te houden en worden daar ook op gecontroleerd. Daarbovenop bieden wij muziek aan die aangepast is aan onze jongeren en oudere doelgroep. Denk hierbij vooral aan top40 muziek, En ook dancemuziek.


Het unieke aan dit project is dat luisteraars direct in contact staan met onze Deejays en andere medewerkers. Zo kunnen ze bijvoorbeeld rechtstreeks berichtjes insturen die in de uitzending voorgelezen worden. Ook kan uw zoon en/of dochter “Vrijwillig werken bij MuxlyRadio” om zelf deel uit te maken van ons team. Hij/zij komt dan in een enthousiast en gezellig team terecht. Wij leren ze zelf de kneepjes van het vak en staan garant voor een uitstekende sfeer. Wij benadrukken wel dat hij/zij hiervoor niet vergoed wordt en een minimale leeftijd moet hebben.


uw zoon en/of dochter kan zich registreren bij MuxlyRadio Ook tijdens het registratieproces op onze website wordt niet om privégegevens gevraagd. Voor meer informatie over de privacy van uw kind kunt u gaan naar onze privacy verklaring. Wij willen wel benadrukken dat iedere MuxlyRadio zijn profiel kan aanvullen. Maar wij kunnen NOOIT wachtwoorden zien. dit i.v.m. dat het volledig encrypt is in dit soort tekens: ^@!#*[email protected][email protected]#@#4^.




Wij staan ervoor garant dat uw kind zich in een kosteloze veilige en gezellige omgeving bevindt.
Indien u zelf nog bijkomende vragen hebt kan u ons mailen naar [email protected]